O față și 6 măști

23:20


Nu știu nimic de 7th Heaven, dar am 6 măști pe care le-am tot încercat. Voi ați auzit?

Azi dimineață am mers în Mega Image să îmi cumpăr una alta pentru gătit și am văzut aceste măști. Drept să vă spun, până ieri aș fi spus că nu am auzit de ele niciodată, dar ce bine că am 6 să le încerc.

26 Septembrie
Manuka Honey Peel-off
Pentru cele mai tinere, voi ați încercat vreodata măștile mamelor voastre, acelea care, dupa 10 minute, puteau fi decojite de pe față. O, ho, ho! Nici nu știam ce este această pastă distractivă dar nici nu conteaza. O pun pe toată pe mine, aștept și apoi o dau jos ca și cum aș fi un șarpe care își schimbă pielea! Cam așa a fost și cu această mască minune. Miroase delicios (doar conține miere, nu?), partea cea mai amuzantă este că scrie pe spate să nu mâncăm, imaginați-vă cât de delicios miroase!

Ar fi trebuit să aștept mai mult de 10 minute, să se usuce bine și să se decojească frumos, dar na. M-am chinuit putin cu datul jos în anumite zone. La final nu am simțit o schimbare uluitoare, este adevărat că pielea părea mai curată și era mai fină. Nu știu dacă este meritul ei, dar a doua zi mi s-au diminuat unele imperfecțiuni si au dispărut unele coșuri. Thumbs up pentru portretul făcut de Eugen!

later edit: vedeți coșulețele acelea roșii? Azi nu le mai am. (28 septembrie) Nu am făcut nimic altceva inafară de această mască, mă gândesc că ar putea fi meritul ei.



28 Septembrie
Very Berry Totalment Bleuets
După cum vedeți, mi-am rezervat ceva timp pentru a încerca aceste măști într-un ritm lent. Pentru că mă simt leneșă și pentru că nu vreau să îmi agresez fața prea tare. 

Astăzi aș putea spune că mi-am terminat treburile ceva mai devreme și am avut destul timp pentru un mic răsfăț. Voiam tot o mască peel-off dar mai am doar una și aș vrea să păstrez puțină distracție și pentru mai târziu. 

Very Berry Totalment Bleuets a fost următoarea la rând și, drept să vă spun, nu m-a încântat prea tare. Are un miros dulce, genul de miros cu care am o relație love-hate. Textura este foarte ciudată, de iaurt și mi se pare că se întinde greuț. Dupa 3 minute de stat pe față, simteam nevoia să o dau jos: toată pielea se incălzise, aveam senzația că cineva a pornit caloriferele, apoi a urmat apogeul discomfortului după care, după 8-10 minute nu mă mai deranja. Când am dat-o jos, alt chin: mi-am pus 1l de apă pe față sigur până am scos toată masca. Se presupune că e hidratantă, nu simt nimic în sensul acesta, ba chiar trec degetele pe față și simt capetele coșulețelor uscate. 



03 Octombrie
Blemish Mud Deep Cleansing & Sooting
Cum să vă spun, astăzi m-am simțit harnică și mi-am pus încă o mască pe față. De data aceasta am aplicat-o cu o pensulă plată de fond de ten. Trebuie să vă spun că e a doua oară când îmi pun o cantitate corectă pe față și cu toate acestea tot mai rămâne produs în punguță. 

Urăsc măștile de tip mud pentru că se iau greu, greu de pe față, așa a fost și aceasta. Am stat cu ea cam 20 de minute pentru că trebuia să se usuce (și tot nu se uscase toata!). Nu am simțit niciun fel de discomfort, nu m-a deranjat deloc, dar pe măsură ce se usca, mă strângea din ce în ce mai mult pe față. 

La final, v-am spus, cred că mi-am pus un litru de apa pe față până am reușit să o dau jos dar pielea era ceva mai fină. Fața mă strângea și aveam nevoie de o cremă hidratantă. Nu m-a dat pe spate masca aceasta, până acum tot cea cu miere mi-a plăcut cel mai mult și mi se pare că a avut și un efect benefic. Să le vedem pe următoarele, zic!

p.s. îmi pare rău pentru calitatea acestei poze.
p.s.s. nu eram dezbrăcată!



05 Noiembrie
Passion Peel - OFF
De data aceasta v-am trădat! Mi-am făcut poza, să nu spuneți că încerc să mă ascund, dar am formatat cardul din cameră fiind convinsă ca am tot ce-mi trebuie în laptop deja și azi, când m-am uitat să editez poza, am observat că, de fapt, nu o am. Bad luck, ce să zic? Era și haioasă tare, cu așa față plină de coșuri ce am în perioada asta...

Trebuie să vă spunȘ m-am umplut de bubițe! Nu știu care este cauza exact dar mi-am amintit că masca de mai sus, cea cu miere, m-a scos dintr-o situație asemanatoare acum ceva timp și m-am gândit că, fiind peel-off, și aceasta cu passion o să aibe un efect asemănător.  Mh, nu mi se pare că a prea avut. Ba chiar după ce am îndepărtat-o (partea mea preferată din aplicarea măștilor) am rămas roșie peste tot pe unde am pus-o. Nu m-am iritat, doar m-am pigmentat puțin, haha! 

Other than that, all good. Nu mi-a provocat nici probleme, dar nici ceva extraordinar nu a făcut. Dacă aș alege o mască peel-off aș cumpăra oricând prima mască, cea de miere!


16 Noiembrie
Strawberry Souffle

Ew, nu îmi place cum miroase. Sunt înnebunită după căpșuni de obicei dar de data asta e prea mult, parcă e deranjant mirosul.

Se simt particulele abrazive, ele nu se topesc sau ceva, doar se simt la aplicare. 

Am stat cu masca pe față 10-15 minute după care am mers să mă clătesc. Am întâmpinat aceeași problemă ca la măștile de genul de mai sus: am stat MULT să îmi dau masca jos de pe față în totalitate.

Sincer, nu am văzut sau simțit vreun efect wow.



18 Noiembrie
Aloe Vera Face Spa - Soin Visage Aloes
O am acum pe față, în exact momentul acesta și vă spun sincer că nu aș mai pune-o a doua oară.
Primul contact e plăcut pentru că e rece, dar după doup minute (după ceas și fără exagerare) începe să mă usture pe ici, pe colo, unde sunt coșuri observ. Nu e insuportabilă dar nici plăcută. 

Îmi place că este o mască pe care o pun pe față și apoi pur și simplu o dau jos, fără alte chinuri ca la măștile tip mud.

Miroase binisor ceea ce este un plus. 
Gata, au trecut 10 minute, 14 de fapt! O scot că prea mă ustură. 



În concluzie masca mea preferată este prima, cea pe bază de miere. Chiar am văzut o diferență în ceea ce privește curățarea tenului meu și se dă jos și foarte ușor și plăcut. Mirosul nu îl mai menționez, este mi-nu-nat! O voi cumpăra, de fapt voi cumpăra mai multe. O găsim in magazinele Mega Image și cred ca este 9 lei.
Voi ce ziceți?

You Might Also Like

0 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.