December Beauty Bloggers Meeting 4 sau ce fac fetele in Decembrie

08:00


Nu știu ce ați făcut voi sâmbătă, pe 5 decembrie, dar eu am avut o zi minunată! M-am trezit destul de devreme și am pornit spre București. La ora 11:00 dimineața eram în apartament iar la ora 13:00 eram la Caffe Tabiet, o locație foarte frumoasă din zona Iancului care a găzduit o întâlnire între bloggerițe și anume #DecemberBeautyBloggersMeeting4.

Când am intrat nu știam în ce parte să mă uit mai repede: tocmai ce mă întâmpinase un brad foarte frumos (știți că iubesc perioada Crăciunului), în același timp o căutam pe Ioana Dumitrache cu privirea și știam și că Anda și Stefana au ajuns deja și mă asteaptă undeva, pe o canapea. M-am lămurit repede: mi-am găsit brioșa de la Morph Mechanics cu numele meu și m-am așezat cuminte lângă fetele mele dragi.

Se vede că suntem bloggerițe de beauty pentru că până și sala a fost aranjată până la ultimul detaliu. Lumina a fost din belșug (până când s-a intunecat afară) așa că pozele au ieșit foarte frumoase!

 Ce vă spuneam la început de brăduț? Iată-l în pozele de mai jos. 

Pe parcusul zilei am avut parte de multe surprize. Întâi de toate, ne-am prezentat ca să știm fiecare ce este cu el pe acolo. Am descoperit ca eu și The Beauty Bag și-au început activitatea în același timp, cu aproximație. Când mi-a venit rândul să vorbesc nu știu pentru că a trecut totul foarte repede, dar știu că mă simtțeam tare ciudat știind că sunt câteva fete care se uita la mine și așteaptă să audă ce am de spus. 

Mai târziu a venit Ana Morodan și ne-a vorbit puțin pe niște teme impuse de colegele organizatoare. Ne-a povestit despre începutul activității ei, evoluția și ce face în momentul acesta. Sinceră să fiu, o credeam puțin diferita față de cum s-a prezentat la întâlnire, dar pot să vă spun că mi-a plăcut tot ce ne-a zis!

Denisa Luntraru a avut și ea un moment foarte important in program! Înainte de întâlnire a intrat pe blogurile noastre și a pregătit câteva direcții pe care să le urmăm pentru a ne optimiza platformele și pentru a vă oferi voua, cititoarelor noastre dragi, un continut cât mai bun.

Vă spun sincer că eu scriu pe blog de 3 ani și tot de atâta timp știu și de existența acestei întâlniri anuale a bloggerițelor. Râvnesc să particip la ea încă de atunci și acum se întâmplă în sfârșit! Sunt foarte bucuroasă.



Mulțumim organizatorilor și sponsorilor!

Nivea, Tesori d'Oriente, STR8, Elmiplant, B.U., C-THRU, Inglot, Topline, Ziaja, Wella, Pure Shapes, I love.., L'Oreal Paris, Benefit, Collistar, Melkior, Kay PRo/ Kardashian Beauty/ CHI, Rimmel London, Guess, Yves Rocher, VivaNatura, Ivatherm, Morph Mechanics, Caffe Tabiet.

You Might Also Like

0 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.