Noul Volume Colourist de la Rimmel London

21:04


De cele mai multe ori genele fac diferența între un machiaj simplu și natural sau unul dramatic, de seară. Privirea este mai seducatoare atunci când genele sunt mai intense și mai dese. Pentru a obține un astfel de look pentru un timp mai îndelungat avem două opțiuni: gene false semi-permanente puse și întreținute la salon sau noua mascara Volume Colourist de la Rimmel London

Formula revoluționară are efect atât pe termen lung cât și pe termen scurt. "Peria conică îmbracă fiecare geană într-un negru mai negru ca niciodată, facându-le instant să pară mai pline și mai lungi." După două săptămâni de utilizare zilnică veți vedea că genele vor fi mai închise. "Complexul de nuanțare a genelor cu coloranți naturali închide până la vârfuri dacă mascara este folosită zilnic, timp de două săptămâni. Pigmentul nepermanent se va îndepărta de la sine, cu timpul, după ultima folosire."

Ce vis frumos ar fi să ne trezim dimineața nemachiate dar cu genele negre, intense și frumoase. Să clipim de 3 ori iar iubitul să ne aducă micul dejun la pat. (Se aude Eugen din partea cealaltă zicând "nici gând!!")


You Might Also Like

0 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.