The Body Shop lansează noua gamă British Rose

09:52


The Body Shop lansează gama British Rose care are la bază esență de trandafir, esența feminității fără vârstă cum spun ei. Știați că își cultivă trandafirii în Herefordshire, Anglia la fermele lor rurale? Fermierii au grijă ca florile să crească natural, îngrijite și hrănite de solul fertil, soare și apa munților din împrejurimi. Noua gamă cuprinde atât produse de îngrijire cât și produse de machiaj pregătite în ambalaje feminine și încântătoare (mă știți, mă dau în vânt după ambalaje). 

Este o minunăție să ai în baie miresmele gelului de duș (British Rose Shower Gel 250 ml - 35 lei) sau a spumei de curățare (British Rose Petal Soft Bath Foam 250 ml - 51 de lei) iar dacă sunteți iubitoare de exfoliante vă puteți bucura de săpunului exfoliant (British Rose Exfoliating Soap 100g - 29 lei - îl am și e deja în baie!!!) și noul lor scrub de corp (British Rose Exfoliating Gel Body Scrub 250 ml - 89 lei). 

Pentru un plus de hidratare dar cu același miros aveți la dispoziție untul de corp (British Rose Instant Glow Body Butter 200 ml - 63 lei), pentru iluminarea pielii terne British Rose Instang Glow Body Essence (88 lei) iar British Rose Eau de Toilette (100 ml - 98 lei) vă redă priveliștea unui câmp întreg de trandafiri. 

Și pentru că sunt o micuță entuziastă când vine vorba de produse de machiaj, The Body Shop au lansat și trei produse pentru înfrumusețarea aspectului nostru: British Rose Eye and Cheek Palette (o paletă ediție limitată cu cu 6 farduri și 2 blush-uri în nuanțe rozalii - 157 lei), lacul de unghii Nail Color ( 6.8 ml - 29 lei) iar preferatele mele (și trebuie să am măcar o nuanță) sunt Lip and Cheek Stain-urile îmbogățite cu mix de miere si aloe vera (7.2 ml - 56 lei).

Nu pot decât să vă spun că mă bucură atâta culoare în magazine. Este evident că primăvara este cu un picior în casă iar noi ne bucurăm de acest lucru. Scoate la înaintare aromele florale și ojele deschise la culoare și întâmpină soarele cum trebuie! 


You Might Also Like

0 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.